Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština za beogradske studente

Bez autora
May 16 2019

U okviru projekta Soft Skills Academy 2019. – „Unapredi svoje sposobnosti!“, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Istek organizuje za beogradske studente besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština, na Mašinskom fakultetu, od 16. do 19. maja.Tokom četvorodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da učestvuju u sedam specijalizovanih edukativnih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogim drugim.

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština za beogradske studenteU okviru projekta Soft Skills Academy 2019. – „Unapredi svoje sposobnosti!“, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Istek (EESTEC) organizuje za beogradske studente besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština, na Mašinskom fakultetu, od 16. do 19. maja.

Tokom četvorodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da učestvuju u sedam specijalizovanih edukativnih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima Soft Skills Academy sarađuje, a po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati.

Ovaj seminar Soft Skills Academy trenutno realizuje u 18 evropskih gradova sa ciljem da studentima pruži prilika da poboljšaju veštine rada u zajedništvu sa drugim ljudima pre nego što započnu svoju profesionalnu karijeru. Podršku ovom projektu pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek (EESTEC) je apolitična, nevladina i neprofitna volonterska organizacija, osnovana 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas sarađuje sa 56 univerziteta u 27 zemelja Evrope. Udruženje okuplja studente elektrotehnike i računarstva sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života, kroz brojne aktivnosti - stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije. Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata i razmenu ideja između budućih inženjera.

Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik