Closing Season – Stara planina

Bez autora
Mar 31 2012

U ski centru Stara planina će se, od 31. marta do 2. aprila 2012. godine, u organizaciji Snow Sports Academy, Skijaškog saveza Srbije, Ski kluba Midžor, a uz podršku Skijališta Srbije i Hotela Stara planina, održati Closing Season, događaj kojim će se, na simboličan način, privesti kraju ovogodišnja ski sezona.To ne znači prestanak rada ski centra ove zime, već priliku da se svi koji su učestvovali i doprineli da ponuda Stare planine ove sezone doživi svoju punu afirmaciju, sretnu, druže i najave buduću uspešnu saradnju.

Closing Season – Stara planinaU ski centru Stara planina će se, od 31. marta do 2. aprila 2012. godine, u organizaciji Snow Sports Academy, Skijaškog saveza Srbije, Ski kluba Midžor, a uz podršku Skijališta Srbije i Hotela Stara planina, održati Closing Season, događaj kojim će se, na simboličan način, privesti kraju ovogodišnja ski sezona.

To ne znači prestanak rada ski centra ove zime, već priliku da se svi koji su učestvovali i doprineli da ponuda Stare planine ove sezone doživi svoju punu afirmaciju, sretnu, druže i najave buduću uspešnu saradnju.

Događaj će obeležiti takmičenja ”Closing season GS Knock out” i Alpski kup Srbije u kategorijama cicibani, deca i FIS. Pored toga, biće moguće oprobati se i u paralel veleslalomu, “hodanju na krpljama”, testirati nove modele skija, a za one koji budu želeli da skijaju sa instruktorima, na raspolaganju će biti šest vrhunskih instruktora Snow Sports Academy.

Svoje prisustvo događaju potvrdili su Skijaški savez Srbije sa najboljim takmičarima, Ski klub Midžor, slovenački Demo Team, brojni proizvođači skija (Elan, Fischer, Rossignol) i neke od svetskih skijaških legendi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik