Dan internet domena Srbije

Bez autora
Mar 07 2023

Na ovogodišnjem Danu internet domena Srbije koji se održava 7. marta 2023. u Centru za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu i koji je u znaku obeležavanja značajnog jubileja – petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena, biće reči o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju.

Tokom konferencije, premijerno će biti predstavljeni rezultati istraživanja o ovoj temi – koliko biznisi u svom poslovanju koriste digitalne tehnologije: elektronsku poštu, sajt, elektronsku prodaju, klaud servise, društvene mreže, alate za kolaboraciju, alate za video konferencije, poslovni softver.

Osim toga, učesnici događaja steći će uvid u to u kojoj meri su domaće kompanije digitalizovale svoje redovne poslovne aktivnosti – razmenu dokumenata, transakcije sa bankama, arhiviranje dokumenata i druge.

Rezultate istraživanja učesnicima će prezentovati Vladimir Zarić, direktor za klijente kompanije Four Dots, nakon čega će uslediti tematski kompatibilan panel “Digitalna poslovna rešenja iz Srbije”.

DIDS 2023 održaće se u klasičnom formatu događaja, a organizator će prenositi konferenciju putem DIDS 2023 sajta i svog YouTube kanala.

Prisustvo konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, registracija posetilaca je obavezna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik