Institut za javne nabavke organizuje seminar „Novi zakon - nova praksa“

M.D.
Apr 01 2022

Nakon duže pauze usled brojnih epidemioloških ograničenja, Institut za javne nabavke ponovo organizuje seminare i uživo savetovanja.

Već za 1. april 2022. godine u hotelu Queen’s Astoria u Beogradu sa početkom u 10.00 časova, zakazan je seminar na temu “Novi zakon – nova praksa”.

“Početak primene Novog Zakona o javnim nabavkama zatekao nas je sve u lošem trenutku. Pandemija, niz ograničenja i nove okolnosti života i rada, u drugi plan stavili su ono što nam je u radu sa javnim nabavkama najvažnije - uticaj novog Zakona na dosadašnju praksu”, navode iz Instituta za javne nabavke.

Na seminaru ćete čuti odgovore na neka od najvažnijih i trenutno najaktuelnijih pitanja u oblasti javnih nabavki, poput:

    • Šta se promenilo u dosadašnjoj praksi?
    • Na koji način pripremiti ispravnu ponudu?
    • Koji su uslovi za učešće i koje su prednosti Izjave o ispunjenosti uslova?
    • Kako možemo iskoristiti novitete u praksi u svakodnevnom poslovanju?
    • Kakva rešenja donosi Republička komisija za zaštitu prava ponuđača?

Predavači na seminaru su Jelica Dragović, advokat, specijalizovan za oblast javnih nabavki i stručni konsultant Instituta za javne nabavke i Aleksandra Grozdanović, viši stručni saradnik Instituta za javne nabavke i registrovani posrednik u rešavanju sporova.

Redovna cena kotizacije za učestvovanje na seminaru iznosi 14.990,00 dinara, dok je za prijave do 21.03. cena snižena na 12.990,00 dinara.

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Prijavu za savetovanje možete izvršiti putem telefona 011/414-04-05, mail-a office@ijn.rs ili na sajtu www.ijn.rs. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik