“Jahorina ekonomski forum” 23. i 24. aprila

Bez autora
Apr 23 2019

Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila organizuje četvrti “Jahorina ekonomski forum” u hotelu “Termag” na temu “Ekonomija novog doba - digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednice RS Željke Cvijanović i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Izvršni direktor SWOT-a Saša Grabovac očekuje da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila organizuje četvrti “Jahorina ekonomski forum” u hotelu “Termag” na temu “Ekonomija novog doba - digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednice RS Željke Cvijanović i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Izvršni direktor SWOT-a Saša Grabovac očekuje da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

- Tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske, kao i trendove u našem okruženju - naveo je Grabovac i najavio da će među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci, ali i eksperti iz regiona i svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik