Javna panel diskusija o potencijalima agrobiznisa i ruralne ekonomije

Bez autora
May 12 2010

12. maja 2010. godine u Kuli biće održana javna panel diskusija o potencijalima agrobiznisa i ruralne ekonomije i o trenutnom stanju i mogućnostima za finansiranje i udruživanje poljoprivrednika, najavili su organizatori, koju će otvoriti pomoćnik ministra poljoprivrede Milan Stegić.Cilj skupa je da se putem javne diskusije otvore, pokrenu i nađu rešenja za pitanja koja su od strateškog značaja za ruralni i poljoprivredni napredak regiona i Srbije. Posebno interesovanje vlada za dobijanje informacija o kreditima za zemljoradnike, o čemu će govoriti predstavnik ”Prokredit” banke, vodeće bankarske organizacije u podršci razvoju domaće poljoprivrede.

Javna panel diskusija o potencijalima agrobiznisa i ruralne ekonomije12. maja 2010. godine u Kuli biće održana javna panel diskusija o potencijalima agrobiznisa i ruralne ekonomije i o trenutnom stanju i mogućnostima za finansiranje i udruživanje poljoprivrednika, najavili su organizatori, koju će otvoriti pomoćnik ministra poljoprivrede Milan Stegić.

Cilj skupa je da se putem javne diskusije otvore, pokrenu i nađu rešenja za pitanja koja su od strateškog značaja za ruralni i poljoprivredni napredak regiona i Srbije.

Posebno interesovanje vlada za dobijanje informacija o kreditima za zemljoradnike, o čemu će govoriti predstavnik ”Prokredit” banke, vodeće bankarske organizacije u podršci razvoju domaće poljoprivrede.

Skup je organizovan na inicijativu više od 60 krupnih poljoprivrednih proizvođača u delu Bačke koji raspolaže sa više od 650.000 hektara obradivog zemljišta - iz Sivca, Apatina, Sombora, Kule, Crvenke, Kljajićeva, Svilojeva, Sente i Odžaka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik