Nedelja preduzetništva od 9. decembra u znaku start-up preduzeća

Bez autora
Dec 09 2019

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 9. i 10. decembra u Kombank Dvorani u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.Ovogodišnja nedelja nosi naziv MEETUP STARTUP, a cilj je da se predstave uspešne preduzetničke priče koje su koristile finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sanacionalnog i regionalnog nivoa. Na ovom događaju predstaviće se početnici u poslovanju, koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne i drvne industrije.

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 9. i 10. decembra u Kombank Dvorani u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. 

Ovogodišnja nedelja nosi naziv MEETUP STARTUP, a cilj je da se predstave uspešne preduzetničke priče koje su koristile finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sanacionalnog i regionalnog nivoa.

Na ovom događaju predstaviće se početnici u poslovanju, koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne i drvne industrije.

Dvodnevno dešavanje otvoriće Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Katarina Obradović- Jovanović, pomoćnica ministra Ministarstva privrede.

U holu Kombank Dvorane start-up preduzeća predstaviće svoje proizvode i usluge, a u konferencijskoj sali biće održani paneli sa predstavnicima institucija čiji je cilj da se predstave svi oblici podrške značajni za razvoj novih preduzeća, a posebno sa akcentom na start-up zajednici u Beogradu.

Teme panela i radionica biće, između ostalog, kako unaprediti svoje poslovanje, zašto vredi ulagati u inovacije, mladi ljudi i preduzetništvo, zašto je start-up važan za razvoj ekonomije.

Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt rarei.rs i Facebook strana https://www.facebook.com/regionalnaagencijazarazvojievropskeintegracije/.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik