NetWork konferencija

Bez autora
Oct 18 2023

Kao najveći poslovno-tehnološki događaj u BiH, NetWork konferencija, koja se održava od 18. do 20. oktobra u Neumu, ponovo donosi bogat sadržaj usmjeren na najaktuelnije, najvažnije i najkorisnije teme iz svijeta tehnologije, poslovanja i inovacija.

Raspon ovogodišnjih tema se proteže od Cloud tehnologije, preko Machine Learning (ML), Security & Compliance,  pa sve do budućnosti eCommerca.

Na web stranici konferencije već možete pogledati dio predavača i predavanja. U narednom periodu, biće objavljen i cjelokupni program poslovnog i tehničnog dijela konferencije, te redovno pratite zvanične kanale komunikacije konferencije. 

Ovogodišnji Business day donosi perspektive vodećih lica iz organa vlasti i predstavnika ključnih kompanija u regiji. Učesnici će imati priliku čuti o digitalizaciji javne uprave, procesima digitalne transformacije za mala i srednja preduzeća, te inovacijama u finansijskom sektoru.

Rino Babić iz agencije Communis, organizator konferencije, naglasio je: „NetWork je mjesto gdje se spajaju stručnost, inovacije i prilike. Očekujte jedinstvenu platformu za razmjenu znanja i izgradnju poslovnih veza, kao i vodeće stručnjake koji će podijeliti svoja iskustva i uvide u aktuelne teme.“ 

Iako je NetWork poznat po izvrsnim stručnim predavanjima, važno je naglasiti da balans između profesionalnog i opuštenog okruženja čini ovu konferenciju jedinstvenom. Ovogodišnji program, kao i ranijih godina, donosi sinergiju učenja, umrežavanja, razmjene iskustava i dobre zabave.

Za sve one koji žele biti dio ovog izuzetnog događaja, podsjećamo da su regularne kotizacije za NetWork 11 konferenciju u prodaji do 9.10.2023. Za studente je pripremljena posebna cijena od 200 KM (+PDV), a za grupne prijave obezbjeđeni su popusti.

Za sve najnovije informacije o konferenciji, pratite službene društvene mreže: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn ili posjetite službenu web stranicu www.networkkonferencija.ba .

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik