Sajam zapošljavanja na Paliluli

Bez autora
Oct 11 2019

Palilulska služba beogradske filijale NSZ i Gradska opština Palilula organizuju Sajam zapošljavanja, u petak 11. oktobra 2019. godine, od 10 do 14 sati, u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, Mitropolita Petra 8.Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 25 firmi kojima je potrebno više od 1.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: operateri u kol-centru, promoteri, tehnolozi u proizvodnji, viljuškaristi, magacioneri, kotlari, pogonski električari, savetnici i zastupnici u osiguranju, službenici obezbeđenja, pomoćni radnici i radnici u proizvodnji, komisionari, vozači B, C, D i E kategorije, stolari, mašinbravari, socijalni radnici, medicinske sestre, negovateljice, fizioterapeuti, kuvarice...

Sajam zapošljavanja na PaliluliPalilulska služba beogradske filijale NSZ i Gradska opština Palilula organizuju Sajam zapošljavanja, u petak 11. oktobra 2019. godine, od 10 do 14 sati, u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, Mitropolita Petra 8.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 25 firmi kojima je potrebno više od 1.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: operateri u kol-centru, promoteri, tehnolozi u proizvodnji, viljuškaristi, magacioneri, kotlari, pogonski električari, savetnici i zastupnici u osiguranju, službenici obezbeđenja, pomoćni radnici i radnici u proizvodnji, komisionari, vozači B, C, D i E kategorije, stolari, mašinbravari, socijalni radnici, medicinske sestre, negovateljice, fizioterapeuti, kuvarice, spremačice, kuriri, prodavci, account manadžeri, knjigovođe, doktor dermatolog, menadžeri prodaje, frizeri, kozmetičari, komunikolozi, administratori, livci, mašinci, zavarivači, radnici na preradi bilja, bravari, poslovođe, šivači, programeri...

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik