Zlatibor 2019 - Zakon i praksa

Bez autora
Dec 04 2019

Institut za javne nabavke i ove zime organizuje trodnevno savetovanje na Zlatiboru, gde će zajedno sa učesnicima nastojati da odgovori na temu: Kako povezati Zakon o javnim nabavkama i praksu?Upravo pod sloganom "Spajamo nespojivo" predavači predstaviti: praksu koja je obeležila godinu za nama, zatim rešenja za uobičajne i predstojeće situacije, kao i predloge primene predstojećeg Zakona. Svim polaznicima savetovanja, Institut poklanja putovanje kroz tradiciju Zlatibora: poseta Sirogojnu, Starom selu, izložba u Muzeju pletilja, Stopića pećina, Gostiljski vodopadi i tradicionalni ručak u etno kompleksu Boškova voda.

Zlatibor 2019 - Zakon i praksaInstitut za javne nabavke i ove zime organizuje trodnevno savetovanje na Zlatiboru, gde će zajedno sa učesnicima nastojati da odgovori na temu: Kako povezati Zakon o javnim nabavkama i praksu?

Upravo pod sloganom "Spajamo nespojivo" predavači će predstaviti:


  • praksu koja je obeležila godinu za nama,
  • rešenja za uobičajne i predstojeće situacije,
  • predloge primene predstojećeg Zakona.


Svim polaznicima savetovanja, Institut poklanja putovanje kroz tradiciju Zlatibora: poseta Sirogojnu, Starom selu, izložba u Muzeju pletilja, Stopića pećina, Gostiljski vodopadi i tradicionalni ručak u etno kompleksu Boškova voda.

Savetovanje će biti održano od 04. do 06. decembra 2019. godine u hotelu "Olimp" na Zlatiboru.

Cena kotizacije po učesniku iznosi 15.990,00 dinara, dok cena za pretplatnike Instituta za javne nabavke iznosi 12.990,00 dinara.

Za drugog i svakog narednog polaznika organizator seminara odobrava popust od 10%.

Svoje prijave možete slati na mail office@ijn.rs, ali i putem telefona 064/8096475 i 011/4140405 svakog radnog dana!

Čekamo Vas na našoj najlepšoj planini!

Institut za javne nabavke

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik