BEF 2024

Bez autora
May 13 2024

Novo izdanje godišnje konferencije Beogradski energetski forum 2024 održava se 13. i 14. maja 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Uspeh Beogradskog energetskog foruma 2023. koji je okupio više od 400 učesnika iz 28 zemalja, tri ministra energetike iz regiona Jugoistočne Evrope i čak 60 govornika, vodećih lidera energetske tranzicije iz regiona i Evrope, kreirao je veliko interesovanje za narednu konferenciju. 

BEF 2024 platforma povezaće na konferenciji, a kroz portal Balkan Green Energy News i društvene mreže i predstaviti donosioce odluka, direktore elektroenergetskih kompanija, vodeće investitore, finansijske institucije, trgovce električnom energijom, konsultantske i advokatske kuće, proizvođače tehnologije, kompanije za inovativne servise i digitalna rešenja, think-tankove i organizacije civilnog društva. 

Svi koji u ovom trenutku čine prvu ligu energetske tranzicije regiona ili žele da postanu njen deo biće 13. i 14. maja u Beogradu.

Obezbedite na vreme svoje mesto kao učesnik ili partner i budite deo najznačajnijeg energetskog događaja u regionu za 2024. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik