Konferencija “E- trgovina 2010”

Bez autora
Apr 21 2010

Međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i poslovanju će od 21. do 23. aprila 2010. godine biti održana na Paliću. Ova konferencija pruža mogućnost, pre svega, privrednicima, da upoznaju nove pravce razvoja u ovoj oblasti u Srbiji i regionu i uspostave poslovne kontakte.Na ovoj konferenciji prisutni će moći da saznaju sve o praktičnim rešenjima u oblasti e poslovanja. Takođe, najavljen je i panel diskusije posvećene online PR-u u Srbiji i odnosu klasičnih medija i Interneta.

Konferencija “E- trgovina 2010”Međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i poslovanju će od 21. do 23. aprila 2010. godine biti održana na Paliću.

Ova konferencija pruža mogućnost, pre svega, privrednicima, da upoznaju nove pravce razvoja u ovoj oblasti u Srbiji i regionu i uspostave poslovne kontakte.

Na ovoj konferenciji prisutni će moći da saznaju sve o praktičnim rešenjima u oblasti e poslovanja.

Takođe, najavljen je i panel diskusije posvećene online PR-u u Srbiji i odnosu klasičnih medija i Interneta.

Oblasti koje će konferencija obuhvatiti jesu B2B i B2C e-commerce, internet marketing, SEO, social media, enterprise 2.0, pravni aspekti elektronskog poslovanja, platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, sistemi zaštite elektronskih transakcija na Internetu, uloga osiguranja u procesu e-trgovine i druge.
 
Konferencija “E- trgovina 2010” je najveći skup u e-poslovanju u Srbiji, posvećen nastanku i razvoju domaćeg i regionalnog elektronskog komercijalnog i poslovnog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik