Delegacija MMF-a u CG

Bez autora
Feb 09 2011

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori od sjutra do 23. februara. Misija MMF u Crnu Goru dolazi kako bi sagledala makroekonomsku situaciju, ekonomske trendove i reforme, razvojne planove za ovu godinu, kao i restrukturiranje bankarskog sektora. U toku posjete zvaničnici MMF-a će razgovarati sa predstavnicima Vlade, CBCG i drugih institucija, kao i poslovnih banaka i preduzeća. MMF sa svakom zemljom članicom konsultacije obavlja jednom godišnje.

Delegacija MMF-a u CGDelegacija Međunarodnog monetarnog fonda boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori od sjutra do 23. februara, saopšteno je danas iz Ministarstva finansija i Centralne banke Crne Gore.

"Misija MMF u Crnu Goru dolazi kako bi sagledala makroekonomsku situaciju, ekonomske trendove i reforme, razvojne planove za ovu godinu, kao i restrukturiranje bankarskog sektora", kaže se u zajedničkom saopštenju Ministarstva i CBCG.

U toku posjete zvaničnici MMF-a će, kako se dodaje, razgovarati sa predstavnicima Vlade, CBCG i drugih institucija, kao i poslovnih banaka i preduzeća.

MMF sa svakom zemljom članicom konsultacije obavlja jednom godišnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik