Finske kompanije zainteresovane za ulaganje u Srbiji

Bez autora
Sep 24 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Finske u Srbiji Perti Ikonen ocenili su danas da su politički odnosi između dve zemlje dobri, kao i da postoje velike mogućnosti za unapređenje ekonomske saradnje. Na sastanku je istaknuto da je dobrim bilateralnim odnosima doprinela i uspešna poseta premijera Vučića Finskoj u januaru ove godine. Ikonen je naveo da svojim diplomatskim radom želi da doprinese jačanju veza između Srbije i Finske, i naglasio da uspešni primeri ekonomske saradnje, poput PKC-a, podstiču interesovanje i drugih finskih kompanija za ulaganje u Srbiji. On je na kraju razgovora ukazao na podršku Finske evropskim integracijama Srbije.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Finske u Srbiji Perti Ikonen ocenili su danas da su politički odnosi između dve zemlje dobri, kao i da postoje velike mogućnosti za unapređenje ekonomske saradnje.

Na sastanku je istaknuto da je dobrim bilateralnim odnosima doprinela i uspešna poseta premijera Vučića Finskoj u januaru ove godine.

Ikonen je naveo da svojim diplomatskim radom želi da doprinese jačanju veza između Srbije i Finske, i naglasio da uspešni primeri ekonomske saradnje, poput PKC-a, podstiču interesovanje i drugih finskih kompanija za ulaganje u Srbiji.

On je na kraju razgovora ukazao na podršku Finske evropskim integracijama Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik