HGK i HOK potpisali ugovor o suradnji

Bez autora
Sep 27 2010

Čelnici Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatske obrtničke komore (HOK), Nadan Vidošević i Mato Topić, potpisali su sporazum o međusobnoj dugogodišnjoj suradnji radi unaprjeđenja i proširenja zajedničkog rada. Sporazum je dobar primjer institucionalne suradnje koja je nužna u svim područjima. Sporazum obuhvaća rad na provedbi zajedničkog nastupa na sajmovima, jačanju sustava strukovne izobrazbe, promociji cjeloživotnog učenja, daljnjoj suradnji na promociji projekta Vrijedne ruke, pripremi i realizaciji projekata financiranih iz predpristupnih fondova EU-a i drugih projekata važnih za podizanje konkurentnosti. Sporazum predviđa i zajednički rad na edukaciji i informiranju gospodarstvenika o korištenju strukturnih i kohezijskih fondova.

HGK i HOK potpisali ugovor o suradnjiČelnici Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatske obrtničke komore (HOK), Nadan Vidošević i Mato Topić, potpisali su sporazum o međusobnoj dugogodišnjoj suradnji radi unaprjeđenja i proširenja zajedničkog rada.

Vidošević i Topić istaknuli su kako je sporazum dobar primjer institucionalne suradnje koja je nužna u svim područjima.

Sporazum obuhvaća rad na provedbi zajedničkog nastupa na sajmovima, jačanju sustava strukovne izobrazbe, promociji cjeloživotnog učenja, daljnjoj suradnji na promociji projekta Vrijedne ruke, pripremi i realizaciji projekata financiranih iz predpristupnih fondova EU-a i drugih projekata važnih za podizanje konkurentnosti.

Sporazum predviđa i zajednički rad na edukaciji i informiranju gospodarstvenika o korištenju strukturnih i kohezijskih fondova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik