Istočno Sarajevo: Više novca u gradskoj kasi

Bez autora
Dec 13 2015

Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je u petak budžet za narednu godinu u iznosu od 8,7 miliona KM, te rebalans ovogodišnjeg budžeta u od 8,36 miliona KM. Budžet za narednu godinu veći je za četiri odsto od ovogodišnjeg, dok je rebalansirani budžet manji za 3,91 odsto u odnosu na plan. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija istakao je da je do smanjenja novca u ovoj godini došlo zbog neostvarivanja prihoda od prodaje gradskog građevinskog zemljišta i od naplate datih zajmova iz stečajne mase preduzeća "Pretis" Mokro.

Istočno Sarajevo: Više novca u gradskoj kasiSkupština grada Istočno Sarajevo usvojila je u petak budžet za narednu godinu u iznosu od 8,7 miliona KM, te rebalans ovogodišnjeg budžeta u od 8,36 miliona KM.

Budžet za narednu godinu veći je za četiri odsto od ovogodišnjeg, dok je rebalansirani budžet manji za 3,91 odsto u odnosu na plan.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija istakao je da je do smanjenja novca u ovoj godini došlo zbog neostvarivanja prihoda od prodaje gradskog građevinskog zemljišta i od naplate datih zajmova iz stečajne mase preduzeća "Pretis" Mokro.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik