Nagrađene najbolje lokalne zajednice

Bez autora
Mar 31 2010

U okviru manifestacije “Investiraj u Srbiju 2010.” na Sajmu Investicija Opština Vršac je dobila prvu nagradu. Drugu nagradu je dobila Opština Leskovac, a treću Opština Užice. Specijalnu nagradu pojedincu za vanredna zalaganja u lokalnom razvoju dobila je Zdravka Kovačević Vasić, stručnjak za lokalni ekonomski razvoj iz Smedereva.Za najbolji projekat privatnog i javnog partnerstva nagrada je pripala Opštini Bujanovac, a nagradu za najbolji sajamski nastup prema glasovima posetilaca dobio je Niš. Za kvalitet promotivnog materijala o investicijama nagrađena je Subotica.

Nagrađene najbolje lokalne zajedniceU okviru manifestacije “Investiraj u Srbiju 2010.” na Sajmu Investicija Opština Vršac je dobila prvu nagradu.

Drugu nagradu je dobila Opština Leskovac, a treću Opština Užice.

Specijalnu nagradu pojedincu za vanredna zalaganja u lokalnom razvoju dobila je Zdravka Kovačević Vasić, stručnjak za lokalni ekonomski razvoj iz Smedereva.

Za najbolji projekat privatnog i javnog partnerstva nagrada je pripala Opštini Bujanovac, a nagradu za najbolji sajamski nastup prema glasovima posetilaca dobio je Niš.

Za kvalitet promotivnog materijala o investicijama nagrađena je Subotica.

Nagradu za najbolje ekonomske podatke dodeljena je predstavniku grada Novog Sada, a Privredna komora Srbije apsolutnog pobednika Opštinu Vršac nagradiće i sponzorisanjem nastupa na Investicionom forumu u Nemačkoj, ove godine u oktobru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik