Njemačko-hrvatski gospodarski forum 15. i 16. lipnja u Zagrebu

Bez autora
Jun 09 2010

Njemačko-hrvatski gospodarski forum održat će se 15. i 16. lipnja u Zagrebu u organizaciji Odbora njemačkog gospodarstva za zemlje istočne i jugoistočne Europe, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore te diplomatskih predstavništava Njemačke i Hrvatske. Očekuju 250 sudionika pa je riječ o jednom od najvećih i po rangu sudionika najznačajnijih susreta njemačkih i hrvatskih gospodarstvenika od uspostave neovisnosti Hrvatske. Nakon otvaranja foruma, na kojem će sudjelovati predstavnici hrvatske i njemačke vlade te gospodarstvenici, predviđena je rasprava na temu "Hrvatsko gospodarstvo na putu prema EU". Drugog dana foruma održat će se zasebne rasprave o industriji, energetici, poljoprivredi i prehrambenoj industriji, turizmu, infrastrukturi i trgovini. U sklopu foruma predviđena su i potpisivanja ugovora, među ostalim na području infrastrukture i turizma.

Njemačko-hrvatski gospodarski forum 15. i 16. lipnja u ZagrebuNjemačko-hrvatski gospodarski forum održat će se 15. i 16. lipnja u Zagrebu u organizaciji Odbora njemačkog gospodarstva za zemlje istočne i jugoistočne Europe, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore te diplomatskih predstavništava Njemačke i Hrvatske, najavili su organizatori.

Očekuju 250 sudionika pa je riječ o jednom od najvećih i po rangu sudionika najznačajnijih susreta njemačkih i hrvatskih gospodarstvenika od uspostave neovisnosti Hrvatske.

Nakon otvaranja foruma, na kojem će sudjelovati predstavnici hrvatske i njemačke vlade te gospodarstvenici, predviđena je rasprava na temu "Hrvatsko gospodarstvo na putu prema EU".

Drugog dana foruma održat će se zasebne rasprave o industriji, energetici, poljoprivredi i prehrambenoj industriji, turizmu, infrastrukturi i trgovini.

U sklopu foruma predviđena su i potpisivanja ugovora, među ostalim na području infrastrukture i turizma.

Iz Njemačke je najavljen dolazak dužnosnika Ministarstva gospodarstva, Odbora njemačkog gospodarstva za zemlje istočne i jugoistočne Europe te oko pedeset predstavnika njemačkih kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik