Ojačati veze sa zemljama Latinske Amerike

Bez autora
Sep 17 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa generalnim sekretarom Organizacije američkih država Luisom Almagrom o trgovinskoj saradnji i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala. Vučić je tom prilikom ukazao na značaj velikog prijateljstva između Srbije i zemalja Latinske Amerike, i istakao da ‎postoji prostor za jačanje trgovinske razmene. Spremni smo na to da učimo od vas i da ozbiljnije radimo na pronalaženju načina da vašem tržištu predstavimo naše proizvode, poručio je premijer. Almagro je podsetio na to da Srbija ima velike prijatelje u zemljama Severne i Latinske Amerike, kao i Kariba, i ocenio da je neophodno produbiti te veze i ojačati kontakte kako bi Organizacija američkih država mogla više da pomogne Srbiji.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa generalnim sekretarom Organizacije američkih država Luisom Almagrom o trgovinskoj saradnji i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Vučić je tom prilikom ukazao na značaj velikog prijateljstva između Srbije i zemalja Latinske Amerike, i istakao da ‎postoji prostor za jačanje trgovinske razmene.

Spremni smo na to da učimo od vas i da ozbiljnije radimo na pronalaženju načina da vašem tržištu predstavimo naše proizvode, poručio je premijer.

Almagro je podsetio na to da Srbija ima velike prijatelje u zemljama Severne i Latinske Amerike, kao i Kariba, i ocenio da je neophodno produbiti te veze i ojačati kontakte kako bi Organizacija američkih država mogla više da pomogne Srbiji.

Moramo da nađemo potencijalna tržišta u našim zemljama koja bi za vas bila zanimljiva, istakao je generalni sekretar Organizacije američkih država.

Organizacija američkih država okuplja 34 zemlje Severne i Latinske Amerike i Kariba, a Srbija u toj organizaciji ima status posmatrača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik