Politika IRF odgovara privrednicima

Bez autora
Feb 23 2016

Gotovo 70 odsto ispitanika veoma je zadovoljno finansijskim uslugama koje su dobili od Investiciono razvojnog fonda, pokazalo je istraživanje te finansijske institucije. Rezultati anketnog istraživanja iz 2015. godine pokazali su da poslovna politika koju vodi IRF apsolutno odgovara potrebama crnogorskih privrednika. Rokovima otplate kredita i grejs periodom je zadovoljno više od 90 odsto korisnika kreditnih sredstava IRF-a, a više od 80 odsto ispitanika zadovoljno je kamatama. Crnogorski privrednici su istakli da ključni razlog opredijeljenja saradnje sa IRF-om je to što su kamatne stope, rokovi otplate i grejs periodkoje nudi Fond najpovoljniji na tržištu kapitala.

Politika IRF odgovara privrednicimaGotovo 70 odsto ispitanika veoma je zadovoljno finansijskim uslugama koje su dobili od Investiciono razvojnog fonda, pokazalo je istraživanje te finansijske institucije.

Rezultati anketnog istraživanja iz 2015. godine pokazali su da poslovna politika koju vodi IRF apsolutno odgovara potrebama crnogorskih privrednika.

"Rokovima otplate kredita i grejs periodom je zadovoljno više od 90 odsto korisnika kreditnih sredstava IRF-a, a više od 80 odsto ispitanika zadovoljno je kamatama", saopšteno je iz IRF.

Crnogorski privrednici su istakli da ključni razlog opredijeljenja saradnje sa IRF-om je to što su kamatne stope, rokovi otplate i grejs periodkoje nudi Fond najpovoljniji na tržištu kapitala.

“Ovakvi rezultati istraživanja pokazuju da je IRF svoju kreditnu djelatnost usmjerio prema razvoju malih i srednjih preduzeća omogućavajući im lakši pristup sredstvima u svim fazama njihovog razvoja. Svojim instrumentima i najpovoljnijim kreditnim uslovima u regionu, kreiranim po želji tržišta, kreditne linije IRF-a su usmjerene ka ispunjavanju različitih potreba MMSP-a”, navodi se u saopštenju.

Koliku sigurnost klijentima daje poslovanje sa IRF-om pokazuje podatak da gotovo 75 odsto klijenata IRF-a procjenjuje kako će njihov biznis, u narednih pet godina, zabilježiti značajan rast.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik