Poslovni forum Italija – Srbija

Bez autora
Apr 26 2010

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Italije i Italijanskim institutom za spoljnu trgovinu, kao i ministarstvima spoljnih poslova i ekonomskog razvoja Italije organizuje Poslovni forum Italija - Srbija, povodom posete ministra za ekonomski razvoj Italije Klaudija Skajole.Ovaj forum će biti održan 26. aprila 2010. godine u hotelu Hyatt. U italijanskoj delegaciji biće predstavnici sektora konfindustrije i industrijskih oblasti (distrikta) poljoprivrede i prehrambene industrije, metaloprerade, auto-komponentistike, hemijsko-farmaceutske, mašinske i industrije drveta i nameštaja.

Poslovni forum Italija – SrbijaPrivredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Italije i Italijanskim institutom za spoljnu trgovinu, kao i ministarstvima spoljnih poslova i ekonomskog razvoja Italije organizuje Poslovni forum Italija - Srbija, povodom  posete ministra za ekonomski razvoj Italije Klaudija Skajole.

Ovaj forum će biti održan 26. aprila 2010. godine u hotelu Hyatt.
 
U italijanskoj delegaciji biće predstavnici sektora konfindustrije i industrijskih oblasti (distrikta) poljoprivrede i prehrambene industrije, metaloprerade, auto-komponentistike, hemijsko-farmaceutske, mašinske i industrije drveta i nameštaja.

Cilj posete je uspostavljanje kontakata sa sličnim institucijama i asocijacijama u Srbiji.
 
Ako želite da uzmete učešće u ovoj manifestaciji popunjeni formular-prijave, koji možete preuzeti na sajtu PKS, treba da dostavite Privrednoj komori Srbije najkasnije do 21. aprila 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik