Prva agencija u Vojvodini

Bez autora
Nov 07 2011

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat prva je akreditovana agencija u Vojvodini. Osnovni zadatak akreditovane agencije, uz podršku republičke i pokrajinske vlade, jeste nastavak saradnje i zbližavanje svih lokalnih samouprava i ostalih osnivača, sa zajedničkim ciljem da se maksimalno doprinese razvoju celog regiona.RCR Banat je potpisao ugovor o akreditaciji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i u narednom periodu će se posvetiti pripremama regionalnih i međuopštinskih projekata, kako za domaće, tako i za inostrane fondove.

Prva agencija u VojvodiniRegionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat prva je akreditovana agencija u Vojvodini.

Osnovni zadatak akreditovane agencije, uz podršku republičke i pokrajinske vlade, jeste nastavak saradnje i zbližavanje svih lokalnih samouprava i ostalih osnivača, sa zajedničkim ciljem da se maksimalno doprinese razvoju celog regiona, objašnjava Irena Živković, direktorka RCR Banat.

- Potpisali smo ugovor o akreditaciji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i u narednom periodu ćemo se posvetiti pripremama regionalnih i međuopštinskih projekata, kako za domaće, tako i za inostrane fondove. Dobijanjem akreditacije, agencija je postala kredibilan partner u regionu za povezivanje interesa i mogućnosti domaćih i evropskih učesnika u projektima. Na nas se računa kada je u pitanju politika regionalnog razvoja Banata - kaže direktorka Irena Živković.

Regionalni centar Banat dobio je, kako saznajemo, i prvi zadatak - da kao akreditovana agencija pruži stručno-tehničku podršku novoosnovanom Regionalnom razvojnom savetu za Vojvodinu. U Regionalnom razvojnom savetu za Vojvodinu grad Zrenjanin predstavljaju gradonačelnik dr Mileta Mihajlov, Dalibor Bubnjević, direktor lista Zrenjanin i Irena Živković, direktor RCR - Banat.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik