Prvi forum Srbija - EU biće održan 9. septembra

Bez autora
Sep 09 2011

Prvi forum Srbija - Evropska unija biće organizovan 9. septembra, a glavna tema će biti prevazilaženje ekonomske krize. Na forumu će učestvovati zvaničnici EU, Srbije i drugih zemalja koje su u procesu integracije u EU, kao i predstavnici akademske mreže, civilnog društva, medija i privrede.Centralna tema biće prevazilaženje ekonomske krize, a srž programa činiće elementi Strategije Evropa 2020, i to: ekonomija znanja, održivi razvoj, socijalno uključivanje i borba protiv organizovanog kriminala, korupcije i ilegalnih migracija.

Prvi forum Srbija - EU biće održan 9. septembraPrvi forum Srbija - Evropska unija biće organizovan 9. septembra, a glavna tema će biti prevazilaženje ekonomske krize, saopštio je danas Kabinet potpredsednika Vlade za evropske integracije Božidara Đelića.

Na forumu će učestvovati zvaničnici EU, Srbije i drugih zemalja koje su u procesu integracije u EU, kao i predstavnici akademske mreže, civilnog društva, medija i privrede.

"Centralna tema biće prevazilaženje ekonomske krize, a srž programa činiće elementi Strategije Evropa 2020, i to: ekonomija znanja, održivi razvoj, socijalno uključivanje i borba protiv organizovanog kriminala, korupcije i ilegalnih migracija", piše u saopštenju.

Više informacija o Forumu nalazi se na sajtu www.srbija-eu.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik