Razvojna agencija Srbije počela sa radom, SIEPA ugašena

Bez autora
Jan 14 2016

Razvojna agencija Srbije formalno je proradila u ponedeljak, 11. januara. To znači i da su istog dana ugašene i agencije SIEPA i NARR (Nacionalna agencija za regionalni razvoj), potvrdila je za "Radio Beograd 1" savetnica ministra privrede, koja je i predsednik Upravnog odbora Razvojne agencije Srbije. Ona je naglasila da nije bilo prekida u kontinuitetu rada sa investitorima niti u sprovođenju programa podrške domaćoj privredi, i da je Razvojna agencija Srbije (RAS) od dve ugašene agencije preuzela rad na ukupno 125 projekata. Ona je rekla da kontinuitet u radu ne znači i da je Razvojna agencija Srbije preuzela sve zaposlene iz SIEPA i NARR.

Razvojna agencija Srbije počela sa radom, SIEPA ugašenaRazvojna agencija Srbije formalno je proradila u ponedeljak, 11. januara. To znači i da su istog dana ugašene i agencije SIEPA i NARR (Nacionalna agencija za regionalni razvoj), potvrdila je za "Radio Beograd 1" savetnica ministra privrede Tamara Jurinić, koja je i predsednik Upravnog odbora Razvojne agencije Srbije.

Jurinićeva je naglasila da nije bilo prekida u kontinuitetu rada sa investitorima niti u sprovođenju programa podrške domaćoj privredi, i da je Razvojna agencija Srbije (RAS) od dve ugašene agencije preuzela rad na ukupno 125 projekata.

Tamara Jurinić rekla je da kontinuitet u radu ne znači i da je Razvojna agencija Srbije preuzela sve zaposlene iz SIEPA i NARR.

"RAS nije preuzela ni jedan ugovor o radu iz dve ugašene agencije. U odnosu na SIEPA i NARR, koje su imale ukupno oko stotinu zaposlenih, RAS će imati upola manje radnika. Smatramo da ćemo podizanjem nivoa kvaliteta rada i zahteva prema zaposlenima apsolutno održati kvalitet usluga, bez obzira na to što će delatnost RAS biti proširena i što su pred nju postavljeni ambiciozni ciljevi", izjavila je Jurinić za Radio Beograd 1.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik