Srbija otvorena za grčke investicije

Bez autora
May 10 2016

Predsednik Vlade Republike Srbije razgovarao je sa osnivačem kompanije "Capital Maritime and Trading Corporation" Evangelosom Marinakisom o mogućnostima ulaganja te grčke kompanije iz oblasti brodogradnje u našoj zemlji. Na sastanku je bilo reči i o mogućnostima za investiranje u drugim sektorima industrije, s obzirom na to da je Srbija, prema oceni Marinakisa, izgradila veoma povoljno poslovno okruženje za investitore. Sagovornici su razmatrali i pitanje privatizacije pojedinih fudbalskih klubova, s obzirom na to da je ovaj grčki investitor ujedno i vlasnik sportskog kluba Olimpijakos.

Srbija otvorena za grčke investicijePredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa osnivačem kompanije "Capital Maritime and Trading Corporation" Evangelosom Marinakisom o mogućnostima ulaganja te grčke kompanije iz oblasti brodogradnje u našoj zemlji.

Na sastanku je bilo reči i o mogućnostima za investiranje u drugim sektorima industrije, s obzirom na to da je Srbija, prema oceni Marinakisa, izgradila veoma povoljno poslovno okruženje za investitore.

Vučić i Marinakis su razmatrali i pitanje privatizacije pojedinih fudbalskih klubova, s obzirom na to da je ovaj grčki investitor ujedno i vlasnik sportskog kluba Olimpijakos.

Marinakis je izrazio nadu da će pomenute investicije biti realizovane nakon detaljne analize članova njegovog stručnog tima o uslovima i mogućnostima ulaganja u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik