Švajcarske firme doprinijele crnogorskoj ekonomiji

Bez autora
Jul 13 2016

Ulaganja švajcarskih firmi doprinose unapređenju crnogorske ekonomije, a njihovo iskustvo u našoj zemlji dobra je preporuka za švajcarske investitore u svim oblastima, ocijenio je predsjednik države Filip Vujanović prilikom oproštajne posjete ambasadora Švajcarske, Žan Daniela Ruha. Kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta, predsjednik je iskazao poštovanje za sadržajne odnose Crne Gore i Švajcarske. Ukazao je da tekuća ulaganja švajcarskih firmi doprinose unapređenju naše ekonomije, te da je njihovo iskustvo u Crnoj Gori dobra preporuka za švajcarske investitore u svim oblastima. Ocijenio je vrijednim doprinos Švajcarske uvećanju naših kapaciteta u borbi protiv prekograničnog kriminala. Zahvaljujući ambasadoru Ruhu za uspješnu diplomatsku misiju, saopštio je uvjerenje daljeg unapređenja saradnje dvije države.

Švajcarske firme doprinijele crnogorskoj ekonomijiUlaganja švajcarskih firmi doprinose unapređenju crnogorske ekonomije, a njihovo iskustvo u našoj zemlji dobra je preporuka za švajcarske investitore u svim oblastima, ocijenio je predsjednik države Filip Vujanović prilikom oproštajne posjete ambasadora Švajcarske, Žan Daniela Ruha (Jean-Daniel Ruch).

Kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta, predsjednik je iskazao poštovanje za sadržajne odnose Crne Gore i Švajcarske.

"Ukazao je da tekuća ulaganja švajcarskih firmi doprinose unapređenju naše ekonomije, te da je njihovo iskustvo u Crnoj Gori dobra preporuka za švajcarske investitore u svim oblastima. Ocijenio je vrijednim doprinos Švajcarske uvećanju naših kapaciteta u borbi protiv prekograničnog kriminala.  Zahvaljujući ambasadoru Ruhu za uspješnu diplomatsku misiju, saopštio je uvjerenje daljeg unapređenja saradnje dvije države", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Ruh je saglasan da su odnosi dvije zemlje sadržajni. On je ocijenio da ih i dalje treba unapređivati.

"Čestitao je Crnoj Gori na ostvarenom ukupnom napretku u vremenu od  sticanja nezavisnosti, ukazujući na njega kao doprinos stabilnosti regiona i njegovom približavanju Evropskoj uniji", saopšteno je iz Vujanovićevog kabineta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik