U maju obavili 1.447 kontrola

Bez autora
Jun 11 2014

Inspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove tokom maja su obavili ukupno 1.447 kontrola, a zbog utvrđenih nepravilnosti izdali su 38 prekršajnih naloga na osnovu kojih su izrečene kazne u iznosu od 49.350 KM.Inspekcija rada je tokom kontrola zatekla deset neprijavljenih radnika, a evidentirane su i druge nepravilnosti kao što su pogrešna primjena ugovora o radu te neosnovano umanjenje plate radnicima. Po nalogu Urbanističko-građevinske inspekcije srušen je jedan objekat, kažu u Gradskoj upravi.

U maju obavili 1.447 kontrolaInspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove tokom maja su obavili ukupno 1.447 kontrola, a zbog utvrđenih nepravilnosti izdali su 38 prekršajnih naloga na osnovu kojih su izrečene kazne u iznosu od 49.350 KM.

- Inspekcija rada je tokom kontrola zatekla deset neprijavljenih radnika, a evidentirane su i druge nepravilnosti kao što su pogrešna primjena ugovora o radu te neosnovano umanjenje plate radnicima. Po nalogu Urbanističko-građevinske inspekcije srušen je jedan objekat - kažu u Gradskoj upravi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik