U rujnu poboljšana klima među slovenskim gospodarstvenicima

Bez autora
Sep 27 2011

Pokazatelj gospodarske klime u Sloveniji u rujnu je za 1 postotni bod bio viši nego u kolovozu i iznosio je -6 bodova, a za isto je toliko bio viši u odnosu na rujan prošle godine. Vrijednost pokazatelja povjerenja u prerađivačkim djelatnostima bila je jednaka kao u kolovozu, odnosno 3 postotna boda niža u usporedbi s rujnom prošle godine. Pokazatelj povjerenja u trgovini na malo na mjesečnoj je i godišnjoj razini zabilježio rast od 24, odnosno 5 postotnih bodova. Vrijednost pokazatelja povjerenja u graditeljstvu pala je za 1 postotni bod u odnosu na prethodni mjesec, ali je u godinu dana narasla za 8 postotnih bodova.

U rujnu poboljšana klima među slovenskim gospodarstvenicimaPokazatelj gospodarske klime u Sloveniji u rujnu je za 1 postotni bod bio viši nego u kolovozu i iznosio je -6 bodova, a za isto je toliko bio viši u odnosu na rujan prošle godine, objavio je Državni ured za statistiku.

Vrijednost pokazatelja povjerenja u prerađivačkim djelatnostima bila je jednaka kao u kolovozu, odnosno 3 postotna boda niža u usporedbi s rujnom prošle godine.

Pokazatelj povjerenja u trgovini na malo na mjesečnoj je i godišnjoj razini zabilježio rast od 24, odnosno 5 postotnih bodova. Vrijednost pokazatelja povjerenja u graditeljstvu pala je za 1 postotni bod u odnosu na prethodni mjesec, ali je u godinu dana narasla za 8 postotnih bodova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik