Vlada donela Šifarnik radnih mesta

Bez autora
Feb 18 2016

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave saopštilo je da je 12. februara 2016. godine, Vlade donela Uredbu o šifarniku radnih mesta.Uredbom o šifrarniku se utvrđuju šifre radnih mesta na osnovu kojih korisnici javnih sredstava unose podatke o radnom mestu na kojem rade zaposlena, izabrana, imenovana i postavljena lica u Registar zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava.

Vlada donela Šifarnik radnih mestaMinistarstvo državne uprave i lokalne samouprave saopštilo je da je 12. februara 2016. godine, Vlade donela Uredbu o šifarniku radnih mesta.

Uredbom o šifrarniku se utvrđuju šifre radnih mesta na osnovu kojih korisnici javnih sredstava unose podatke o radnom mestu na kojem rade zaposlena, izabrana, imenovana i postavljena lica u Registar zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava.

Uredba o šifarniku radnih mesta je stupila na snagu 18. februara 2016. godine, a primenjuje se od 01. marta 2016. godine sa podacima za februar 2016. godine.

Više informacija možete naći na sajtu www.mduls.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik