Za razvoj 21 opštine 6,6 miliona evra

Bez autora
Jun 01 2016

Sporazum o saradnji između Razvojnog programa UN i 21 partnerske opštine izabrane da učestvuju u projektu "Lokalni integrisani razvoj", koji sa 6,6 miliona evra finansira EU, potpisan je juče u Doboju.Riječ je o pomoći u otvaranju novih radnih mjesta i podršci oporavku poplavljenih područja - izjavio je šef kooperacija Delegacije EU u BiH. Zamjenik rezidentnog predstavnika UNDP-a u BiH, rekla je da će zahvaljujući ovom projektu biti poboljšani uslovi života za oko 100.000 ljudi.

Za razvoj 21 opštine 6,6 miliona evraSporazum o saradnji između Razvojnog programa UN (UNDP) i 21 partnerske opštine izabrane da učestvuju u projektu "Lokalni integrisani razvoj", koji sa 6,6 miliona evra finansira EU, potpisan je juče u Doboju.

- Riječ je o pomoći u otvaranju novih radnih mjesta i podršci oporavku poplavljenih područja - izjavio je šef kooperacija Delegacije EU u BiH Melvin Asin.

Zamjenik rezidentnog predstavnika UNDP-a u BiH Zahira Virani rekla je da će zahvaljujući ovom projektu biti poboljšani uslovi života za oko 100.000 ljudi.

Osim Doboja u projektu učestvuju i Banjaluka, Bijeljina, Čelinac, Foča, Goražde, Gradiška, Modriča, Prijedor, Šamac, Konjic, Mostar, Maglaj, Novi Grad, Odžak, Orašje, Srebrenik, Tuzla, Vareš, Žepče i Živinice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik