Dalekovod u Norveškoj potpisao ugovor vrijedan 7 milijuna eura

Bez autora
Mar 08 2015

Dalekovod je, sukladno najavama, u Norveškoj potpisao više od 7 milijuna eura vrijedan ugovor s tvrtkom BKK NET AS, jednim od vodećih distributera električne energije. Riječ je o izgradnji 420 kV dalekovoda na dionici Kollsnes – Mongstad, po sustavu „ključ u ruke”, ali bez usluge projektiranja. Planirani završetak radova u prosincu 2016. godine, priopćili su iz Dalekovoda. Glavne aktivnosti grupacije BKK iz Bergena su proizvodnja, prodaja i prijenos električne energije te razvoj optičke mreže. Grupacija upravlja s 32 hidroelektrane i s 1.100 zaposlenih servisira više od 190.000 kupaca električne energije u Norveškoj.

Dalekovod u Norveškoj potpisao ugovor vrijedan 7 milijuna euraDalekovod je, sukladno najavama, u Norveškoj potpisao više od 7 milijuna eura vrijedan ugovor s tvrtkom BKK NET AS, jednim od vodećih distributera električne energije.

Riječ je o izgradnji 420 kV dalekovoda na dionici Kollsnes – Mongstad, po sustavu „ključ u ruke”, ali bez usluge projektiranja. Planirani završetak radova u prosincu 2016. godine, priopćili su iz Dalekovoda.

Glavne aktivnosti grupacije BKK iz Bergena su proizvodnja, prodaja i prijenos električne energije te razvoj optičke mreže. Grupacija upravlja s 32 hidroelektrane i s 1.100 zaposlenih servisira više od 190.000 kupaca električne energije u Norveškoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik