Ispunjen godišnji plan proizvodnje u HE “Višegrad”

Bez autora
Jun 27 2013

Hidroelektrana “Višegrad” ispunila je redovni godišnji plan proizvodnje od 909 gigavat-časova električne energije, potvrđeno je u ovom preduzeću. U ovom preduzeću kažu da je plan juče ispunjen, što je najranije za 24 godine postojanja višegradske Hidroelektrane. U međuvremenu izršen je rebalans plana proizvodnje struje za ovu godinu u kojem je planirano da se proizvede 1.058 gigavat-časova električne energije. Ovaj fantastičan poslovni uspjeh Hidroelektrane postignut je zahvaljujući izuzetno povoljnoj hidrološkoj godini, ali i spremnosti postrojenja, kao i stručnosti osoblja. Očekuje se da će do kraja godine biti ispunjen i rebalansirani plan proizvodnje struje na Hidroelektani “Višegrad”.

Ispunjen godišnji plan proizvodnje u HE “Višegrad”Hidroelektrana “Višegrad” ispunila je redovni godišnji plan proizvodnje od 909 gigavat-časova električne energije, potvrđeno je u ovom preduzeću, prenose agencije.

U ovom preduzeću kažu da je plan juče ispunjen, što je najranije za 24 godine postojanja višegradske Hidroelektrane.

U međuvremenu izršen je rebalans plana proizvodnje struje za ovu godinu u kojem je planirano da se proizvede 1.058 gigavat-časova električne energije.

- Ovaj fantastičan poslovni uspjeh Hidroelektrane postignut je zahvaljujući izuzetno povoljnoj hidrološkoj godini, ali i spremnosti postrojenja, kao i stručnosti osoblja - ističu u ovom preduzeću.

Očekuje se da će do kraja godine biti ispunjen i rebalansirani plan proizvodnje struje na Hidroelektani “Višegrad”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik