Izvoz struje sa Lima u Italiju

Bez autora
Jun 30 2011

Kompanija REV potpisala je sa kompanijom GDF Suez energija Italija ugovor o prodaji struje sa budućih hidroelektrana na Limu. Prema odredbama ugovora, struja proizvedena na dve hidroelektrane, koje će Rev izgraditi na Limu, izvoziće se u Italiju po preovlađujućim tržišnim cenama. Uslov za realizaciju ugovora je da bar jedna od hidroelektrana bude završena do kraja decembra 2015. godine. Kompanija REV, ćerka-firma kanadske Rezervoar kapital korporacije, planira da izgradi hidroelektrane Brodarevo jedan i dva na reci Limu, na jugozapadu Srbije. Vrednost investicije je oko 140 miliona evra.

Izvoz struje sa Lima u ItalijuKompanija REV potpisala je sa kompanijom GDF Suez energija Italija ugovor o prodaji struje sa budućih hidroelektrana na Limu, objavila je u četvrtak kanadska kompanija Rezervoar kapital, vlasnik REV-a.

Kako se navodi na sajtu Rezervoar kapital korporacije (www.reservoircapitalcorp.com), prema odredbama ugovora, struja proizvedena na dve hidroelektrane, koje će Rev izgraditi na Limu, izvoziće se u Italiju po preovlađujućim tržišnim cenama.

Uslov za realizaciju ugovora je da bar jedna od hidroelektrana bude završena do kraja decembra 2015. godine.

Kompanija REV, ćerka-firma kanadske Rezervoar kapital korporacije, planira da izgradi hidroelektrane Brodarevo jedan i dva na reci Limu, na jugozapadu Srbije. Vrednost investicije je oko 140 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik