Kompanija "Oiltanking" zainteresovana za izgradnju naftnih terminala u Srbiji

Bez autora
Dec 18 2013

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine prof. dr Zorana Mihajlović razgovarala je danas da delegacijom nemačke kompanije "Oiltanking" koja se bavi izgradnjom terminala za skladištenje nafte i naftnih derivata. Na sastanku je potvrđena obostrana želja da ova kompanija, koja je vodeća u Evropi u oblasti skladištenja nafte i naftnih derivata, investira u nove skladišne kapacitete u Srbiji. Današnji razgovori su nastavak dijaloga sa "Oiltanking" čiji ukupni skladišni kapaciteti iznose oko 20 miliona kubika, a vrednost najavljene investicije "Oiltanking" iznosila bi oko 100 miliona evra.

Kompanija "Oiltanking" zainteresovana za izgradnju naftnih terminala u SrbijiMinistar energetike, razvoja i zaštite životne sredine prof. dr Zorana Mihajlović razgovarala je danas da delegacijom nemačke kompanije "Oiltanking" koja se bavi izgradnjom terminala za skladištenje nafte i naftnih derivata.

Na sastanku je potvrđena obostrana želja da ova kompanija, koja je vodeća u Evropi u oblasti skladištenja nafte i naftnih derivata, investira u nove skladišne kapacitete u Srbiji.

Današnji razgovori su nastavak dijaloga sa "Oiltanking" čiji ukupni skladišni kapaciteti iznose oko 20 miliona kubika, a vrednost najavljene investicije "Oiltanking" iznosila bi oko 100 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik