Ove godine najmoderniji dispečerski centar u regionu

Bez autora
Jun 28 2011

Elektrovojvodina će u ovoj godini početi da koristi najmoderniji dispečerski centar u regionu, zatim „kontakt centar“, integrisani „biling“, pustiće u rad i značajan broj elektroenergetskih objekata i poboljšati isporuku električne energije. Proširiće se i spektar usluga kupcima, modernizacijom svog „front ofisa“ u svim centrima svojih ogranaka od Novog Sada, preko Sremske Mitrovice, Rume, Pančeva, Zrenjanina, Subotice i Sombora. U delu svog operativnog rada, Elektrovojvodina je na teritoriji Vojvodine najveći pojedinačni investitor, koji će ove i narednih godina u podizanje novih kapaciteta i unapređenje postojeće infrastrukture ulagati gotovo 50 miliona evra svake godine, što pored neposrednog benefita za građane i privredu pokrajine znači i zapošljavanje velikog broja profesionalaca i specijalizovane radne snage najrazličitijih struka. Buduća profilacija upravljanja sistemom na principu koncepta pametne mreže, doneće u bliskom narednom periodu promene neophodne za obezbeđenje visokog stepena pouzdanosti i efikasnosti elektroenergetskog sistema.

Ove godine najmoderniji dispečerski centar u regionuElektrovojvodina će u ovoj godini početi da koristi najmoderniji dispečerski centar u regionu, zatim „kontakt centar“, integrisani „biling“, pustiće u rad i značajan broj elektroenergetskih objekata i poboljšati isporuku električne energije - najavio je direktor tog preduzeća Tihomir Simić na svečanosti obeležavanja 53 godine rada i poslovanja Elektrovojvodine.

Simić je istakao da će se proširiti spektar usluga kupcima, modernizacijom svog „front ofisa“ u svim centrima svojih ogranaka od Novog Sada, preko Sremske Mitrovice, Rume, Pančeva, Zrenjanina, Subotice i Sombora.

„U delu svog operativnog rada, Elektrovojvodina je na teritoriji Vojvodine najveći pojedinačni investitor, koji će ove i narednih godina u podizanje novih kapaciteta i unapređenje postojeće infrastrukture ulagati gotovo 50 miliona evra svake godine, što pored neposrednog benefita za građane i privredu pokrajine znači i zapošljavanje velikog broja profesionalaca i specijalizovane radne snage najrazličitijih struka - rekao je Simić i dodao će buduća profilacija upravljanja sistemom na principu koncepta pametne mreže, doneti u bliskom narednom periodu promene neophodne za obezbeđenje visokog stepena pouzdanosti i efikasnosti elektroenergetskog sistema.

Prioriteti Elektrovojvodine u ovoj godini su utemeljenje naplate svih potraživanja, maksimiziranje smanjenja gubitaka i vođenje široke operativne i društvene javne akcije za sprečavanje neovlašćene potrošnje i krađe struje.

Obeležavanju jubileja firme prisustvovali su mnogobrojni gosti, među kojima su bili i ambasador Japana Tošio Cunozaki i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik