Sufinansiranje projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanja u Novom Pazaru

Bez autora
Apr 16 2012

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović potpisali su u četvrtak ugovore o sufinansiranju projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanja površina u tom gradu. Ugovoren je projekat od 50 miliona dinara za poboljšanje energetske efikasnosti, kao i projekat vredan 4,5 miliona dinara za ozelenjavanje i dalje ulepšavanje grada. U Novom Pazaru treba da se sanira postojeća i izgradi nova regionalna deponija. Resorno ministarstvo će finansirati uklanjanje svih deponija i saniranje korita reke, a sufinansiraće i izgradnju centralnog kolektora i filtera za preradu otpadnih voda u tom gradu.

Sufinansiranje projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanja u Novom PazaruMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović potpisali su u četvrtak ugovore o sufinansiranju projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanja površina u tom gradu.

Ugovoren je projekat od 50 miliona dinara za poboljšanje energetske efikasnosti, kao i projekat vredan 4,5 miliona dinara za ozelenjavanje i dalje ulepšavanje grada.

U Novom Pazaru treba da se sanira postojeća i izgradi nova regionalna deponija. Resorno ministarstvo će finansirati uklanjanje svih deponija i saniranje korita reke, a sufinansiraće i izgradnju centralnog kolektora i filtera za preradu otpadnih voda u tom gradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik