Zainteresovani za podmorje

Bez autora
Feb 17 2011

Crnogorsko Ministarstvo ekonomije saopštilo je danas da je za istraživanje i ekspoataciju nafte i gasa u podmorju Crne Gore zainteresovano 15 kompanija. Zainteresovane kompanije su i iz Rusije, SAD, Velike Britanije, Grčke, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Italije i Norveške. Kompanije su odgovorile na raniji javni poziv Ministarstva ekonomije za iskazivanje zainteresovanosti za proizvodnju nafte i gasa i istraživanja gasa u jadranskom podmorju. Dosadašnja istraživanja su pokazala da u podmorju Crne Gore ima više lokacija koje sadrže komercijalna lezišta nafte i gasa. Crna Gora je ranije donijela zakon o proizvodnji ugljovodionika i istraživanju nafte i gasa u podmorju Jadrana.

Zainteresovani za podmorjeCrnogorsko Ministarstvo ekonomije saopštilo je danas da je za istraživanje i ekspoataciju nafte i gasa u podmorju Crne Gore zainteresovano 15 kompanija.
 
Zainteresovane kompanije su i iz Rusije, SAD, Velike Britanije, Grčke, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Italije i Norveške.

Kompanije su odgovorile na raniji javni poziv Ministarstva ekonomije za iskazivanje zainteresovanosti za proizvodnju nafte i gasa i istraživanja gasa u jadranskom podmorju.

Dosadašnja istraživanja su pokazala da u podmorju Crne Gore ima više lokacija koje sadrže komercijalna lezišta nafte i gasa, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

Crna Gora je ranije donijela zakon o proizvodnji ugljovodionika i istraživanju nafte i gasa u podmorju Jadrana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik