Erste banci stiglo dvije hiljade zahtjeva za odlaganje otplate kredita

Bez autora
Mar 24 2020

Erste banci su do 12 sati klijenti uputili preko dvije hiljade obavještenja o odlaganju obaveza otplate rate kredita.

„Prvog dana primjene odluke o odlaganju obaveza građana, preduzetnika i preduzeća za kreditna zaduženja kod banaka, Erste banci su do 12 sati klijenti uputili preko dvije hiljade obavještenja o prihvatanju odlaganja“, rekli su iz agenciji Mina-business iz Erste banke.

Oni su naveli da očekuju da će taj broj do kraja dana biti višestruko veći.

„Veliki broj obavještenja klijenti su poslali putem online forme na internet stranici banke, emailom, a dio pozivom našim kolegama iz kontakt centra“, rekli su iz Erste banke.

Korisnici kredita koji žele da ostvare pravo na moratorijum dužni su da dostave banci obavještenje o prihvatanju moratorijuma popunjavanjem forme na internet stranici banke www.erstebank.me, slanjem SMS-a/Viber poruke na broj kreditnog savjetnika, pozivom na brojeve telefona 020 440 440 i 19991 ili slanjem obavještenja na email adrese fizickalicamoratorijum@erstebank.me za građane i pravnalicamoratorijum@erstebank.me za preduzeća.

Detaljno obavještenje klijentima o proceduri nalazi se na internet stranici https://www.erstebank.me/sr_ME/saopstenja/2020/03/23/obavjestenje-banke-o-pravu-na-moratorijum-korisnicima-kredita.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik