Svilanit će poslovati i dalje

Bez autora
Mar 29 2010

Direktorica Svilanita Mojca Šubic izjavila je kako se poduzeće neće zatvoriti. U procesu prestrukturiranja utvrđeno je kako se proizvodnja u Kamniku može nastaviti, usprkos 35-postotnom padu prodaje i rastu gubitka. Zbog toga su u Sloveniji uspjeli zadržati 230 zaposlenika, znatno više no što su očekivali na početku prestrukturiranja u veljači 2009. Lani su također uspješno podmirili sve obveze prema zaposlenicima, dobavljačima i bankama. Isto tako uspješno šire se u inozemstvo te su ove godine osnovali poduzeće u Poljskoj, a prodajnu će mrežu proširiti i u Hrvatskoj i Srbiji.

Svilanit će poslovati i daljeDirektorica Svilanita Mojca Šubic izjavila je kako se poduzeće neće zatvoriti. U procesu prestrukturiranja utvrđeno je kako se proizvodnja u Kamniku može nastaviti, usprkos 35-postotnom padu prodaje i rastu gubitka, pojasnila je Šubic.

Dodala je da su zbog toga u Sloveniji uspjeli zadržati 230 zaposlenika, znatno više no što su očekivali na početku prestrukturiranja u veljači 2009.

Lani su također uspješno podmirili sve obveze prema zaposlenicima, dobavljačima i bankama. Isto tako uspješno šire se u inozemstvo te su ove godine osnovali poduzeće u Poljskoj, a prodajnu će mrežu proširiti i u Hrvatskoj i Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik