Aerodrom ulaže milion evra u opremu

Bez autora
Mar 18 2010

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" će ove godine uložiti nešto više od milion evra za nabavku opreme za rad aerodroma u zimskim uslovima.Ove godine će biti nabavljen četvrti vučni voz za čišćenje snega, posipač za hemikalije na pisti, koji sprečava zaleđivanje piste, kao i mašina za bacanje snega na razdaljinu od 30 do 50 metara. Kada to budu nabavili, u 2011. i 2012. godini neće imati više u šta da ulažu. Beogradski aerodrom je ove godine bio je zatvoren za saobraćaj samo četiri sata 13. februara, zbog magle i jakog vetra.

Aerodrom ulaže milion evra u opremuBeogradski aerodrom "Nikola Tesla" će ove godine uložiti nešto više od milion evra za nabavku opreme za rad aerodroma u zimskim uslovima.

Generalni direktor beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević je rekao da će ove godine biti nabavljen četvrti vučni voz za čišćenje snega, posipač za hemikalije na pisti, koji sprečava zaleđivanje piste, kao i mašina za bacanje snega na razdaljinu od 30 do 50 metara.

"Kada to budemo nabavili, u 2011. i 2012. godini nećemo imati više u šta da ulažemo", rekao je on.

Beogradski aerodrom je, prema rečima Radosavljevića, ove godine bio je zatvoren za saobraćaj samo četiri sata 13. februara, zbog magle i jakog vetra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik