Brodski bazeni bit će završeni do kraja travnja

Bez autora
Feb 19 2013

Radovi na izgradnji bazenskog kompleksa Vijuš u Slavonskom Brodu teku planiranom dinamikom. Službeni rok za završetak svih radova na bazenima, koji istječe krajem travnja, biće ispoštovan. Radovi su već ušli u završnu fazu, pa je tako dio kompleksa u kojem će biti zatvoreni bazeni već pokriven. Veliki olimpijski bazen s tribinama dobio je svoj puni izgled, a u podrumske prostorije stigla je bazenska tehnika. Trenutno su u tijeku keramičarski radovi, uvođenje instalacija, ličenje i uređenje okoliša. Na ukupno tri etaže (podrum, prizemlje i kat) grade se tri zatvorena bazena - za plivačka i vaterpolo natjecanja (dimenzija 33 puta 25 metara), mali bazen za rasplivavanje (25x12 m) i dječji bazen, te vanjski olimpijski bazen (50x25 m) sa sunčalištima. Na tribinama uz zatvoreni bazen bit će oko 512 sjedećih mjesta za gledatelje, a uz vanjski bazen 815 mjesta.

Brodski bazeni bit će završeni do kraja travnjaRadovi na izgradnji bazenskog kompleksa Vijuš u Slavonskom Brodu teku planiranom dinamikom.

Voditelj gradilišta Josip Milovanović kaže kako će službeni rok za završetak svih radova na bazenima, koji istječe krajem travnja, biti ispoštovan. Radovi su već ušli u završnu fazu, pa je tako dio kompleksa u kojem će biti zatvoreni bazeni već pokriven. Veliki olimpijski bazen s tribinama dobio je svoj puni izgled, a u podrumske prostorije stigla je bazenska tehnika.

Trenutno su u tijeku keramičarski radovi, uvođenje instalacija, ličenje i uređenje okoliša. Na ukupno tri etaže (podrum, prizemlje i kat) grade se tri zatvorena bazena - za plivačka i vaterpolo natjecanja (dimenzija 33 puta 25 metara), mali bazen za rasplivavanje (25x12 m) i dječji bazen, te vanjski olimpijski bazen (50x25 m) sa sunčalištima. Na tribinama uz zatvoreni bazen bit će oko 512 sjedećih mjesta za gledatelje, a uz vanjski bazen 815 mjesta.

Ukupna površina cijelog kompleksa s pratećim poslovnim prostorima i drugim sadržajima iznosi 8.800 četvornih metara. Izgradnju kompleksa financira Grad Brod, a izvođač radova vrijednih 50,5 milijuna kuna je austrijska tvrtka "Strabag".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik