Dalmatina ide dalje!

Bez autora
May 08 2011

Od otvaranja dionice autoceste do Ravče, prije dvije i pol godine, prometne gužve u Vrgorcu postale su uobičajene, posebno ljeti. Sav promet s autoceste prema jugu i BiH slijeva se u usku dvotračnu cestu punu rupa koja prolazi i kroz središte grada. Ovoga ljeta tomu će doći kraj. Radi se punom parom kako bi autocesta do 30. lipnja bila spremna za promet. U nepunih 11 kilometara od Ravče do čvora Vrgorac uloženo je oko milijardu kuna. Uređuju se i naplatne kućice na čvorištu udaljenom od središta Vrgorca samo nekoliko stotina metara. Višestruko preplaćeni zahod na odmorištu Gornje Raštane, bojenje tunela Sveti Rok, odmorište Ploče, preskupi prijelaz za životinje i poneki vijadukt, samo su neke od afera koje su pratile do sada otvorene dionice autoceste.

Dalmatina ide dalje!Od otvaranja dionice autoceste do Ravče, prije dvije i pol godine, prometne gužve u Vrgorcu postale su uobičajene, posebno ljeti.

Sav promet s autoceste prema jugu i BiH slijeva se u usku dvotračnu cestu punu rupa koja prolazi i kroz središte grada. Ovoga ljeta tomu će doći kraj.

Radi se punom parom kako bi autocesta do 30. lipnja bila spremna za promet. U nepunih 11 kilometara od Ravče do čvora Vrgorac uloženo je oko milijardu kuna. Uređuju se i naplatne kućice na čvorištu udaljenom od središta Vrgorca samo nekoliko stotina metara.

Višestruko preplaćeni zahod na odmorištu Gornje Raštane, bojenje tunela Sveti Rok, odmorište Ploče, preskupi prijelaz za životinje i poneki vijadukt, samo su neke od afera koje su pratile do sada otvorene dionice autoceste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik