Dodeljene nagrade Planeta Biznis

Bez autora
Feb 23 2011

Eurobank EFG dobitnik je prestižne nagrade "Planeta Biznis" za finansijsku instituciju koja je tokom 2010. godine najviše doprinela na polju korporativne društvene odgovornosti.Dobitnici priznanja “Planeta Biznis” ove godine su i Dragan Nikolić, predsednik korporacije Tigar Pirot i Bogdanka Pešić, vlasnica i direktorka kompanije Perihard Inženjering. U okviru projekta "Investiramo u evropske vrednosti" Eurobank EFG je kroz različite projekte odgovornosti tokom pet godina do sada uložila preko 3,6 miliona evra u Srbiji.

Dodeljene nagrade Planeta BiznisEurobank EFG dobitnik je prestižne nagrade "Planeta Biznis" za finansijsku instituciju koja je tokom 2010. godine najviše doprinela na polju korporativne društvene odgovornosti, saopštila je danas ta banka.

Dobitnici priznanja “Planeta Biznis” ove godine su i Dragan Nikolić, predsednik korporacije Tigar Pirot i Bogdanka Pešić, vlasnica i direktorka kompanije Perihard Inženjering.

U okviru projekta "Investiramo u evropske vrednosti" Eurobank EFG je kroz različite projekte odgovornosti tokom pet godina do sada uložila preko 3,6 miliona evra u Srbiji, kao vid podrske društvu u domenu visokog obrazovanja, zdravstva, zaštite životne sredine, integracije osoba sa invaliditetom i kulture, navodi se u saopštenju banke.

Prestižna nagrada "Planeta Biznis", koju već petu godinu dodeljuju Ekonometar i Magazin Biznis, izdanja Nira Press-a, namenjena je pojedincima i kompanijama koji su svojim radom pokazali da poslovni uspeh ne dolazi slučajno, već vrednim radom i trudom, ali i brigom o onima kojima je to najpotrebnije.

Tokom protekle godine, pored realizacije postojećih DOP programa, Eurobanka je pokrenula dva nova društveno-odgovorna projekta na nacionalnom nivou. Zajedno sa Fondom "Ana i Vlade Divac", lansirana je humanitarna MasterCard kreditna kartica "Veliko srce", kojom se prikupljaju sredstva za rekonstrukciju dečijih igrališta u vrtićima širom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik