Egipćani investiraju u Srbiju

Bez autora
Feb 27 2011

Egipatski turistički operator United Travel International, koji je deo kompanije Mamun group, ove godine je na tržište Srbije investirao oko dva miliona evra. Kako su na Sajmu turizma najavili predstavnici ove kompanije, planirana su i nova ulaganja. U narednih nekoliko godina u Srbiji će ulagati u više oblasti i to u turizam, hotelijerstvo i medije. Kompanija je za ovu sezonu pripremila aranžmane sa izuzetnom ponudom, kao što je smeštaj u egipatskim hotelima sa četiri i pet zvezdica po ceni od 20 evra dnevno.

Egipćani investiraju u SrbijuEgipatski turistički operator United Travel International, koji je deo kompanije Mamun group, ove godine je na tržište Srbije investirao oko dva miliona evra.

Kako su na Sajmu turizma najavili predstavnici ove kompanije, planirana su i nova ulaganja. U narednih nekoliko godina u Srbiji će ulagati u više oblasti i to u turizam, hotelijerstvo i medije.

Kompanija je za ovu sezonu pripremila aranžmane sa izuzetnom ponudom, kao što je smeštaj u egipatskim hotelima sa četiri i pet zvezdica po ceni od 20 evra dnevno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik