EIB zainteresovana za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetike

Bez autora
Nov 26 2012

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa potpredsednikom Evropske investicione banke (EIB) Dariom Skanapijekom o angažovanju ove banke u Srbiji. Na sastanku je naglašeno da treba ubrzati realizaciju projekata kako bi novac brže stizao do realnog ekonomskog sektora.Dačić je upoznao potpredsednika EIB sa aktivnostima Vlade Srbije na finansijskoj konsolidaciji i oživljavanju privrede.

EIB zainteresovana za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetikePredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa potpredsednikom Evropske investicione banke (EIB) Dariom Skanapijekom o angažovanju ove banke u Srbiji.

Na sastanku je naglašeno da treba ubrzati realizaciju projekata kako bi novac brže stizao do realnog ekonomskog sektora.

Dačić je upoznao potpredsednika EIB sa aktivnostima Vlade Srbije na finansijskoj konsolidaciji i oživljavanju privrede.

Tokom razgovora članova delegacije ove banke sa predsednikom Vlade Srbije istaknuto je da je EIB zainteresovana za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik