Fabrika “Taške“ širi proizvodnju

Bez autora
May 03 2011

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić potpisao je u opštini Golubac sa predstavnicima fabrike “Taške” Ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj investicija u iznosu od 996.000 evra za otvaranje nove fabrike konditorskih proizvoda. Fabrika “Bambi“ preuzela je fabriku “Taške“, a bivši pogon “Bambija” biće potpuno rekonstruisan novim linijama iz Italije i plan investitora je da počekom sledeće godine u ovoj fabrici radi 200 radnika. Fabrika “Taške” planira da između 20 i 30 posto svojih proizvoda izveze u zemlje CEFTA sporazuma. Zahvaljujući Programu Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) “Taške” će otvoriti novu fabriku konditorskih proizvoda, zaposliti 166 novih radnika i dobiti 6.000 evra po novozaposlenom radniku.

Fabrika “Taške“ širi proizvodnjuMinistar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić potpisao je u opštini Golubac sa predstavnicima fabrike “Taške” Ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj investicija u iznosu od 996.000 evra za otvaranje nove fabrike konditorskih proizvoda.

Fabrika “Bambi“ preuzela je fabriku “Taške“, a bivši pogon “Bambija” biće potpuno rekonstruisan novim linijama iz Italije i plan investitora je da počekom sledeće godine u ovoj fabrici radi 200 radnika.

Fabrika “Taške” planira da između 20 i 30 posto svojih proizvoda izveze u zemlje CEFTA sporazuma.

Zahvaljujući Programu Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) “Taške” će otvoriti novu fabriku konditorskih proizvoda, zaposliti 166 novih radnika i dobiti 6.000 evra po novozaposlenom radniku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik