Grci opet dali najpovoljniju ponudu za deo Koridora 10

Bez autora
May 05 2011

Na tenderu za izgradnju istočnog kraka Koridora 10 od Crvene Reke do Čiplika kod Bele Palanke u dužini od 12,7 kilometara, među 12 ponuda najnižu cenu je ponudio grčki "Aktor S.A" od 4,4 milijarde dinara, a radovi na toj deonici trebalo bi da krenu početkom juna. Rok za izvođenje radova je 18 meseci, a posao će finansirati Evropska banka za obnovu i razvoj, rečeno je na otvaranju ponuda u Vladi Srbije.Ponude su dale firme iz više zemalja - Bugarske, Austrije, Portugalije, Češke, Slovenije ..., pojedinačno ili u konzorcijumima, a najvišu cenu za izgradnju autoputa od Crvene Reke do Čiplika dao je srpsko-portugalski konzorcijum "MSF Planum" od 9,03 milijardi dinara.

Grci opet dali najpovoljniju ponudu za deo Koridora 10Na tenderu za izgradnju istočnog kraka Koridora 10 od Crvene Reke do Čiplika kod Bele Palanke u dužini od 12,7 kilometara, među 12 ponuda najnižu cenu je ponudio grčki "Aktor S.A" od 4,4 milijarde dinara, a radovi na toj deonici trebalo bi da krenu početkom juna.

Rok za izvođenje radova je 18 meseci, a posao će finansirati Evropska banka za obnovu i razvoj, rečeno je na otvaranju ponuda u Vladi Srbije.

Ponude su dale firme iz više zemalja - Bugarske, Austrije, Portugalije, Češke, Slovenije ..., pojedinačno ili u konzorcijumima, a najvišu cenu za izgradnju autoputa od Crvene Reke do Čiplika dao je srpsko-portugalski konzorcijum "MSF Planum" od 9,03 milijardi dinara.

Deonica Koridora 10 u dužini od 12,7 kilometara obuhvatiće izgradnju dva velika mosta i petlju Bela Palanka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik