Investicija od 73 miliona dinara

Bez autora
Feb 09 2012

Do kraja juna ove godine nekoliko deonica na lokalnim putevima u Požegi biće rekonstruisano i asfaltirano. To je saopštio predsednik požeške opštine Milovan Mićović, dodavši da će radovi početi na proleće, te da je za tu investiciju Ministarstvo infrastrukture obezbedilo 73 miliona dinara. Ugovor o tome Mićović je potpisao u utorak sa Brankom Bojovićem, direktorom preduzeća Putevi-Požega, koje je kao najpovoljniji ponuđač izabrano na tenderu za izvođača radova. Biće rekonstruisane i asfaltirane deonice na putevima Pilatovići-Prilipac-Lopaš, Požega-Zdravčići-Lunovo Selo i Duškovci-Bigdanica. Izvođač radova je preduzeće Putevi iz Požege, a tu investiciju u potpunosti finansiraće Ministarstvo za infrastrukturu, a ta investicija će značajno popraviti stanje lokalnih saobraćajnica u tom gradu.

Investicija od 73 miliona dinaraDo kraja juna ove godine nekoliko deonica na lokalnim putevima u Požegi biće rekonstruisano i asfaltirano.

To je saopštio predsednik požeške opštine Milovan Mićović, dodavši da će radovi početi na proleće, te da je za tu investiciju Ministarstvo infrastrukture obezbedilo 73 miliona dinara. Ugovor o tome Mićović je potpisao u utorak sa Brankom Bojovićem, direktorom preduzeća Putevi-Požega, koje je kao najpovoljniji ponuđač izabrano na tenderu za izvođača radova.

- Biće rekonstruisane i asfaltirane deonice na putevima Pilatovići-Prilipac-Lopaš, Požega-Zdravčići-Lunovo Selo i Duškovci-Bigdanica. Izvođač radova je preduzeće Putevi iz Požege, a tu investiciju u potpunosti finansiraće Ministarstvo za infrastrukturu“, saopštio je Mićović, istakavši da će ta investicija značajno popraviti stanje lokalnih saobraćajnica u tom gradu.

Branko Bojović, direktor tog preduzeća, naveo je da bi radovi trebalo da počnu „čim to dozvole vremenski uslovi“ i da je rok za završetak 120 radnih dana, odnosno 30. jun ove godine“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik