Javni poziv investitorima da ulažu u opštinu Kula

Bez autora
Nov 12 2011

Opština Kula je sredinom oktobra uputila Javni poziv investitorima da ulažu u ovu opštinu i pripremila podsticje za investitore, kojima nudi i do 50 posto umanjenja naknade za građevinsko zemljište. Lokalna samouprava nudi i oslobađanje od komunalnih taksi za isticanje firme, naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine u narene dve godine, oslobađanje od troškova za priključenje objekata na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.Pored posebnih pogodnosti, potencijalni investitori mogu da očekuju i dobijanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije u odgovarajućem roku.

Javni poziv investitorima da ulažu u opštinu KulaOpština Kula je sredinom oktobra uputila Javni poziv investitorima da ulažu u ovu opštinu i pripremila podsticje za investitore, kojima nudi i do 50 posto umanjenja naknade za građevinsko zemljište.

Lokalna samouprava nudi i oslobađanje od komunalnih taksi za isticanje firme, naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine u narene dve godine, oslobađanje od troškova za priključenje objekata na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Pored posebnih pogodnosti, potencijalni investitori mogu da očekuju i dobijanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije u odgovarajućem roku.

Radna zona u Kuli nalazi se na lokaciji između Kule i Vrbasa, na magistralnom putu M-3. U radnoj zoni investitori mogu graditi na površini od 20 ha, ali je opština spremna da potencijalnim investitorima izađe u susret i unutar radne zone formira parcele površine u skladu sa potrebama investitorima.

Prednost izabrane lokacije za izgradnju industrijske zone su dostupnosti saobraćajnica, blizina međunarodne železničke pruge, postojanje vodnog kanala, koji će posle revitalizacije postati plovan.

Više informacija o ovom Javnom Pozivu možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik