KG: Nova firma gazduje bazenima

Bez autora
Nov 30 2011

Grad Kragujevac osnovaće novo preduzeće "Park" koje će gazdovati bazenima i sportskom halom u Velikom parku u Kragujevcu, najavili su gradski čelnici. Novi sportski centar u prvoj fazi će upošljavati oko 25 radnika, od kojih će jedan broj biti preuzet iz postojećeg Sportskog centra "Mladost" koji je do sada upravljao sportskim objektima. Direktor novog sportskog centra biće dosadašnji direktor Šumadija sajma Boris Radivojević. Privredno društvo "Park" biće jednočlano, bez svoje imovine i biće osnovano sa novčanim ulogom. Nakon osnivanja novog preduzeća, kazao je Vasiljević, grad će mu na korišćenje dodeliti zatvoreni bazen, koji će biti otvoren 18. decembra, kompleks otvorenih bazena, halu u Velikom parku, sportske terene na otvorenom i jezero u Šumaricama. Radi se o objektima za vodene sportove i rekreaciju, za koje je grad želi da obezbedi gazdovanje na "adekvatan način".

KG: Nova firma gazduje bazenimaGrad Kragujevac osnovaće novo preduzeće "Park" koje će gazdovati bazenima i sportskom halom u Velikom parku u Kragujevcu, najavili su gradski čelnici.

Član gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljevic rekao je da će novi sportski centar u prvoj fazi upošljavati oko 25 radnika, od kojih će jedan broj biti preuzet iz postojećeg Sportskog centra "Mladost" koji je do sada upravljao sportskim objektima.

Prema rečima Vasiljevića, direktor novog sportskog centra biće dosadašnji direktor Šumadija sajma Boris Radivojević.

Privredno društvo "Park" biće jednočlano, bez svoje imovine i biće osnovano sa novčanim ulogom.

Nakon osnivanja novog preduzeća, kazao je Vasiljević, grad će mu na korišćenje dodeliti zatvoreni bazen, koji će biti otvoren 18. decembra, kompleks otvorenih bazena, halu u Velikom parku, sportske terene na otvorenom i jezero u Šumaricama.

On je naveo da se radi o objektima za vodene sportove i rekreaciju, za koje je grad želi da obezbedi gazdovanje na "adekvatan način".

"Nakon osnivanja novog sportskog centra, postojeći sportski centar 'Mladost' će zadržati delatnost u vezi sa halom 'Jezero' i održavanjem svih sportskih terena, što znači da neće više moći da se bavi zakupom prostora", rekao je Vasiljević.

O predlogu gradskog veća o osnivanju novog privrednog društva izjasniće se i odbornici Skupštine grada, a početak rada nove firme predvidjen je za 1. januar 2012. godine", rekao je Vasiljević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik